Connect with us

Депозити

Фиксна каматна стапка до 1,2% – нов скалест депозит од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола креираше нов депозитен производ, во моментот еден од најповолните депозити на пазарот, со кој на своите клиенти им нуди најконкурентна каматна стапка.

За влогови до 10.000 евра – каматната стапка е 1,00% на годишно ниво
За влогови од 10.001 евра до 30.000 евра – каматната стапка е 1,10% на годишно ниво
За влогови над 30.001 евра – каматната стапка е 1,20% на годишно ниво

Периодот на орочување е 13 месеци.

Исплата на каматата се врши на крајот на периодот на орочување.

Дополнителна вредност доколку моментално се одлучите за орочување на средства со овој или било кој друг тип на депозит ( денарски или девизен) во Стопанска банка а.д. Битола е тоа што со минимален влог во противвредност на 1.000 евра, на најмалку 12 месеци учествувате во наградната игра ,,Вреди да се штеди’’ која трае до 31.01.2021 година, а во која може да добиете вредни награди, автомобил Citroen C1, лап топ Mac Book Air 13’’ х2 и iPhone 11 x3.

Повеќе информации https://bit.ly/vredi_da_se_stedi

Депозити

ПРОМО ФИКС – промотивни депозити на ТТК Банка во денари и во евра

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда на ПРОМО ФИКС депозитите за физички лица со атрактивна ФИКСНА каматна стапка за штедење во денари на 15 и 25 месеци, и евра на 15, 25 и 36 месеци, во промотивен период до 15.1.2021 година. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Новогодишен “BOOM” депозит од Капитал банка

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје со нова неверојатна кампања за штедење! (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Капитал Банка АД Скопје со нова промотивна кампања за штедење!

Објавено

на

За секој нов отворен Стандарден депозит во денари во Капитал Банка АД Скопје со минимален износ од 300.000 денари на 12 месеци, добивате одлична фиксна каматна стапка од 1,75% , а за првите 100 штедачи и подарок вредносен ваучер од 3000 денари за шопинг кај трговските партнери на банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно