Connect with us

Домашни банки

Уште една нова дигитална услуга од Комерцијална банка – активирање Интернет банка со електронска идентификација OneID

Објавено

на

Многу едноставно и без посета на шалтер, направете ги вашите лични финансии достапни во секое време и од секое место! Сега, може да активирате Интернет банка на Комерцијална банка преку електронска идентификација со OneID. Така добивате пристап од далечина до банкарски услуги и можност за вршење трансакции 24/7, по ваша желба и потреба.

Активирањето Интернет банка со електронска идентификација OneID преку веб-страницата на банката ви дозволува максимална слобода и задоволство. Станувате корисник на Интернет банка со неколку клика и влегувате во светот на одговорни и привилегирани лични финансии.

Интернет банката на Комерцијална банка ви овозможува:

  • неограничен увид во состојбата на вашите сметки
  • вршење банкарски трансакции секогаш кога имате потреба од нив
  • пристап до голем број банкарски услуги во кој било период од денот
  • од 60 % до 80 % пониски надоместоци за трансакции отколку на шалтер
  • максимално безбедни трансакции и заштита на вашите податоци

Ова е уште една услуга со која Комерцијална банка, како лидер на пазарот, овозможи практична примена на услугата електронска идентификација во вашите секојдневни финансиски трансакции. Со употреба на електронската идентификација OneID, без посета на шалтер, веќе може да ажурирате лични податоци, а наскоро ќе може отворите платежна сметка во Комерцијална банка, како и да поднесете барање преку Интернет банка за дозволено пречекорување на сметка и за потрошувачки кредит.

Вашите секојдневни финансиски обврски не мора да бидат товар на вашето слободно време и на вашето задоволство. Услугата електронска идентификација и Интернет банката на Комерцијална банка ги прават вашите финансиски трансакции брзи и ефикасни без посета на шалтер. А корисничкото задоволство и безбедноста ги задржуваат како врвен приоритет.

Дознајте повеќе на следниот линк.

Домашни банки

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Објавено

на

За уште повесели и повозбудливи празници Комерцијална банка организира наградна игра со главна награда во вредност од 1.000.000 денари! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Популарно