Connect with us

Домашни банки

УНИБанка ја збогати својата палета на производи со полиси за животно осигурување

Објавено

на

УНИБанка како лиценциран застапник во осигурувањето на Кроациа Осигурување ја збогати понудата на производи, нудејќи и полиси за животно осигурување.

Во мрежата на експозитури на УНИБанка низ државата можете да ги купите следните видови на животни осигурувања:

🔹 Мешовито – Осигурување на живот за случај на смрт и доживување со повеќекратни и еднократни уплати на премија
🔹 КОКО – Детско штедно осигурување со повеќекратни и еднократни уплати на премија
🔹 Ризико – опаѓачка осигурена сума, со еднократна уплата на премија
🔹 РИЗИКО ПЛУС – осигурување, со еднократна уплата на премија

Преземањето на оваа содржина не е дозволена без согласност од Редакцијата на Банкарство.мк

Домашни банки

Измени во Надзорниот одбор на ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола – препознатлива по поддршката на бројни спортски настани

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола е веќе препознатлива по значајната поддршка која ја дава за развивање и одржување на спортската култура и спорскиот дух во земјава. Покрај тоа што е единствената банка која е спонзор на Wizz Air Скопскиот маратон 2020 и Женската трка, оваа година банката стана дел и од најважниот и најголем спортски настан во градот Битола – трката ТРЧАЈ БЕ. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со известување за предвремена исплата на септемвриските пензии

Објавено

на

НЛБ Банка ги известува своите клиенти – пензионери дека ќе ги исплати септемвриските пензии на 28 – ми септември (понеделник). (more…)

Продолжи со читање

Популарно