Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

„УНИБанка“ со промотивен потрошувачки кредит со каматна стапка од 4,75%

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје промовира уште подобри услови во програмата на кредитни продукти наменети за граѓаните.

Од 1–ви август, банката дополнително ја подобри понудата за своите потенцијални и постоечки клиенти. Сите нови корисници на ненаменскиот потрошувачки кредит имаат можност да подигнат кредит до 1.200.000 денари, без жирант, за кој ќе добијат моментално најниска годишна каматна стапка на пазарот од 4,75% фиксна за првите две години, 6,75% фиксна за останат период, со рок на отплата до 95 месеци.

Процедурата е брза и едноставна, односно барањата на клиентите се одобруваат во рок од 30 минути.

Со овој чекор значително за клиентот ќе се олесни плаќањето на непредвидените трошоци, затворањето на постоечките финансиски обврски, или пак едноставно би се задоволила потребата од готови пари.

За корисниците на овој кредитен продукт  банката нуди бесплатно мобилно банкарство и дебитна картичка.

За повеќе информации: http://www.unibank.mk/

Кредити

Промотивни услови за СУПЕР Станбениот кредит од ТТК Банка со фиксна каматна стапка во првите пет години

Објавено

на

Дојде време за нов стан! Сега имате можност поблиску од кога било да стигнете до нов стан или куќа со СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Нов прирачник „Купи куќа – купи стан“

Објавено

на

Министерството за финансии изготви прирачник за проектот “Купи куќа, купи стан“, кој е поставен на веб страницата на министерството. За неполни три месеци откако стапија на сила новите услови, интересот кај граѓаните е голем. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Од оваа есен нови кредитни производи на Еуростандард банка

Објавено

на

Со доаѓањето на есента животните трошоци нагло растат, трошоците поврзани со новата училишна година мораат да бидат подмирени, школарината за новата студентска година да биде платена, средствата потрошени за годишниот одмор да се надокнадат. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange