Connect with us

Сметки

УНИБанка со нов ПАКЕТ на услуги за физички лица

Објавено

на

УНИБанка, деновиве промовира исклучителен пакет на услуги за физички лица. Пакетот овозможува нов, современ и посигурен начин на користење на наjсекоjдневните банкарски услуги, како и значително намалување на трошоците на клиентите. Достапноста на услугите е во секое време и место. 

Имено, со активирањето на овој пакет за само 99 денари месечен надомест, добивате: 

* без провизијанеограничениповлекувања готовина со дебитни картички на сите банкомати во земјата; 

*  без провизија неограничени денарски трансакции преку Е-Банкарство;

* УНИ СМС известување, мобилно и електронско банкарство; 

* одржување на сметката и други поволности.

“Со овој пакет на услуги, клиентите на УНИБанкаимаат можност да ги заштедат своето време и пари при извршувањето на банкарските плаќања“– истакна извршниот директор на УНИБанка, г-дин Владислав Хаџидинев.

Покрај намалувањето на трошоците, клиентите може релаксирано да пазаруваат, да патуваат на своето омилено место и да не чекаат во ред за плаќање на своите обврски, бидејќи може да плаќаат и да подигнуваат готовина од било каде.

За повеќе информации: http://www.unibank.mk/

Сметки

Од петок (26-ти јуни) ќе започне исплатата на јунските пензии

Објавено

на

Владата на Република Северна Македонија на својата последна 72-ра седница одржана во текот на денешниот ден ја разгледа и усвои Информација за исплата на пензии за јуни 2020 година, со утврден распоред за исплата на пензиите за месец јуни со цел да се избегне ризикот од КОВИД-19, според која сите банки дале согласност јунските пензии да бидат предвреме процесуирани за готовинска исплата во четири групи (денови) почнувајќи од 26.06.2020 година, како и согласност безготовинската исплата да се овозможи од 26.06.2020 година, односно јунските пензии да се користат преку банкомати и во трговска мрежа од 26.06.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Сметки

Од среда ќе започне исплатата на мајските пензии

Објавено

на

Владата на Република Северна Македонија на својата последна 56-та седница одржана во текот на вчерашниот ден ја разгледа и усвои Информација за исплата на пензии за мај 2020 година и го задолжи Фондот за пензиско и инвалидско осигурување да ги достави податоците за пензиите до деловните банки најдоцна до 26.05.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Сметки

Пензионерите ќе ги добијат априлските пензии на крајот од тековниов месец

Објавено

на

Владата на Република Северна Македонија на својата последна седница одржана во текот на вчерашниот ден ја разгледа и усвои Информација за исплата на пензии за април 2020 година и го задолжи Фондот за пензиско и инвалидско осигурување да ги достави податоците за пензиите до деловните банки најдоцна до 23.04.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно