Connect with us

Домашни банки

УНИБанка со нова експозитура во трговскиот центар East Gate

Објавено

на

УНИБанка со големо задоволство ги известува своите почитувани клиенти дека започнувајќи од денес (29.10.2021 година) ќе воведе нова и иновативна бизнис пракса во банкарскиот сектор со отворање на нова експозитура во трговскиот центар East Gate.

Работно време на експозитурата ќе биде од 10:00 до 21:00 часот, од понеделник до недела.

Точната локација на експозитурата е трговски центар East Gate КАТ 1.

Домашни банки

Халкбанк со поддршка од матичната банка од Турција го зголеми капиталот за нови 30 милиони евра

Објавено

на

Халкбанк официјално изврши зголемување на капиталот за нови 30 милиони евра, што претставува поддршка од главниот акционер на банката – Халкбанк АШ Турција за зајакнување на банкарскиот капитал во земјата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Развојна банка со нето-профит од 45 милиони денари во првото полугодие на 2022 година

Објавено

на

Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје (РБСМ) соопшти дека и во првата половина од 2022 година оствари позитивни резултати, ставајќи го целиот свој финансиски и оперативен капацитет во функција на остварување на основната цел за која е формирана – поддршка на развојот на македонското стопанство во согласност со стратешките политики, цели и приоритети на државата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нова експозитура во Маџари!

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека на 08.08.2022 година ќе започне со работа новата експозитура во населба Маџари. (more…)

Продолжи со читање


Популарно