Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Платежни картички

„УНИБанка” со летна промоција „Кеш без провизија”

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје започна нова летна промотивна акција за своите клиенти.

Во рамките на промоцијата, сите иматели на Mastercard кредитни картички, издадени од банката ќе имаат можност без провизија да подигнуваат готовина на банкоматите на УНИБанка.

Промотивната кампања “Кеш без провизија” започна од 1 јули и ќе трае до 31 август 2019 г. Mastercard кредитната картичка нуди можност за купување на еднакви месечни рати БЕЗ КАМАТА кај повеќе од 200 трговци партнери на УНИБанка, месечен минимум за плаќање – 5% од износот на долгот, без провизија при плаќање во трговската мрежа и користење на мобилно и електронско банкарство.

Повеќе информација можете да погледнете на следниов линк.

Домашни банки

НЛБ Банка ги намали каматните стапки на кредитните продукти за физички лица

Објавено

на

Kако резултат на намалувањето на каматната стапка на благајничките записи, НЛБ Банка ги намали каматните стапки за 0,25 процентни поени на кредитните картички, инстант кредитите и на дозволеното пречекорување на трансакциска сметка за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка ги намали каматните стапки на дозволено пречекорување и на кредитни картички

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ги известува клиентите дека поради намалување на каматната стапка на благајничките записи, почнувајќи од 01.07.2019 година, ќе изврши намалување на каматните стапки кај дозволеното пречекорување на трансакциските сметки за физички лица и кај дел од кредитните картички за правни и за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје воведува лимити на дебитни и кредитни картички

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти дека во насока на  унапредување на безбедноста и контролата во користењето на кредитните и дебитните картички во трговија, Банката од 01.07.2019 воведува максимален дозволен износ по трансакција и кумулативен трансакциски лимит во текот на еден месец за сите дебитни и кредитни картички издадени од Стопанска банка АД – Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange