Connect with us

Домашни банки

УНИБанка со известување до клиентите за промена на работното време на експозитурите

Објавено

на

УНИБанка ги известува своите клиенти дека експозитурите на Банката ќе работат со работно време од понеделник до петок од 08:00 часот до 15:00 часот, додека во сабота експозитурите нема да работат.

Сите клиенти кои што ќе бидат во редот пред експозитурите до 15:00 часот ќе бидат услужени од страна на вработените без разлика за потребното време за завршување на нивните потреби.

Централата на Банката ќе биде со работно време, од понеделник до петок од 08:00 часот до 15:00 часот.

Во интерес на здравјето на сите, им се препорачува на клиентите да ги користат електронските услуги за вршење на потребните банкарски операции, апликацијата за електронско банкарство e-unibanka.mk и мобилното банкарство #MyUnibank, како и мрежата на банкомати низ државата.

Потребните информации за сите понуди и услуги на УНИБанка се достапни на веб страната на Банката, како и на Контакт центарот на ☎️ 02/ 3286 100 и 02/ 3 111 111.

Домашни банки

Пензиите ќе се исплаќаат од 27-ми октомври

Објавено

на

Владата на Република Северна Македонија на денешната 13-та седница ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензии за октомври 2020 година и притоа го задолжи Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Северна Македонија да ги достави податоците за пензиите до деловните банки најдоцна до 26.10.2020 година (понеделник) (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Известување за нова локација на банкомат на Централна кооперативна Банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека е поставен нов банкомат на следната локација: во просториите на локалот Шкорпион 13, бул. “Маршал Тито” бр. 79, Куманово. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје прва банка од регионот која се вклучува на глобалната коалиција „Прајслес Планет“ (Priceless Planet) на Mastercard за зачувување на животната средина

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје, како компанија чија стратегија за општествено одговорно делување се темели на подигнување на еколошката свест, од 20 октомври склучува партнерство со големата глобална иницијатива на Mastercard, наречена „Прајслес Планет“ (Priceless Planet), чија цел е преку својата широка коалиција да обедини повеќе бизниси и потрошувачи од целиот свет за поддршка во засадување 100 милиони дрвја, но и да инспирира колективни акции за решавање на климатските промени. (more…)

Продолжи со читање

Популарно