Connect with us

Домашни банки

УНИБанка: Експозитура Дебар ќе биде затворена на 11.08.2021 година

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека поради преземање мерки за заштита на здравјето на луѓето, денес (11.08.2021 година – Среда) експозитурата во Дебар нема да работи.

Со редовно работно време експозитурата во Дебар ќе продолжи во четврток на 12.08.2021 година.

За сите прашања поврзани со производите услугите на Банката, клиентите можат да се обратат на телефон 070 306-669 или на е-маил: svetlana.grmashkoska@unibank.com.mk.

На своите клиенти УНИБанка им препорачува: „Користете ги услугите на електронско и мобилно банкарство кои Ви овозможуваат реализација на сите банкарски трансакции од кое било место и во кое било време, како и можноста за  бесконтактната технологија, плаќањето со кредитни и дебитни Mastercard и Visa картички, подигање на готовина од мрежата банкомати на УНИБанка”.

Повеќе информации може да прочитате и на веб-страницата www.unibank.mk

Домашни банки

Развојна банка со нето-профит од 45 милиони денари во првото полугодие на 2022 година

Објавено

на

Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје (РБСМ) соопшти дека и во првата половина од 2022 година оствари позитивни резултати, ставајќи го целиот свој финансиски и оперативен капацитет во функција на остварување на основната цел за која е формирана – поддршка на развојот на македонското стопанство во согласност со стратешките политики, цели и приоритети на државата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нова експозитура во Маџари!

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека на 08.08.2022 година ќе започне со работа новата експозитура во населба Маџари. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Јавен повик за учество на Собрание на акционери на ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

Врз основа на член 41 и член 42 од Статутот на ТТК Банка АД Скопје Надзорниот одбор на (more…)

Продолжи со читање


Популарно