Connect with us

Домашни банки

“УНИБанка” АД Скопје ја исплати четвртата полугодишна камата на сопствениците на Перпетуални обврзници

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје на 22.01.2021 година ја исплати четвртата полугодишна камата на сопствениците на Перпетуални обврзници со ISIN MKBLBA200011 и шифра UNIPO.

Пресметката на камата е извршена по фиксна каматна стапка од  9% на годишно ниво.

Право на исплата на камата имаа лицата кои беа регистрирани во книгата на иматели на перпетуални обврзници во Централниот депозитар за хартии од вредност заклучно со 21.01.2021 година.

За повеќе информации: http://www.unibank.mk/files/attachments/Prospekt.pdf

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“

Објавено

на

На денешен ден, ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“ што го доделува Организацијата на потрошувачите на Македонија на доброволна основа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите”

Објавено

на

На денешен ден, Халкбанк се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“ кој го доделува Организацијата на потрошувачите на Македонија врз доброволна основа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка спонзор на концертот на Камерниот оркестар „Скопски солисти“

Објавено

на

Во правец на својата посветеност за поддршка на вистинските вредности, Комерцијална банка преку уште едно спонзорство застана на страната на вистинската уметност.

(more…)

Продолжи со читање


Популарно