Connect with us

Домашни банки

УНИБанка АД Скопје отвори нова експозитура во Пробиштип

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје продолжува да ја шири својата деловна мрежа и да ги прави своите продукти и услуги подостапни за граѓаните.

На 4.2.2020 година официјално беше отворена новата Експозитура Пробиштип на УНИБанка АД Скопје, со локација на адреса ул. Јоаким Стојковски бр. 7А.

Новата експозитура е модерна и подготвена да ги услужи сите оние кои бараат професионалност, флексибилност и непосреден контакт при завршувањето на работата. УНИБанка го темели својот успех на цврсто поставени стандарди, квалитетна услуга и задоволни клиенти.

Во иднина банката ќе се продолжи со реализација на активности и проекти, со цел излегување во пресрет на потребите на клиентите.

Експозитурата Пробиштип на УНИБанка АД Скопје, функционира од понеделник до петок со работно време од 8:00 до 16:00 часот.

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола започна со предвремена исплата на пензиите за октомври

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола ги известува своите клиенти пензионери кои својата пензија ја примаат преку Стопанска банка а.д. Битола и се корисници на картички, дека можат да располагаат со октомвриските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од денес (26.10.2021 година). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка од денес врши предвремена исплата на октомвриските пензии

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите клиенти – пензионери дека пензиите за месец октомври ќе се исплатат предвреме почнувајќи од денес (26 октомври 2021 година) во четири групи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје: Од денес (26-ти октомври 2021 година) започна предвремена исплата на октомвриските пензии

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека почнувајќи од денес (26-ти октомври 2021 година), ќе врши исплата на пензијата за месец октомври на пензионерите кои ја примаат својата пензија од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на нивната денарска сметка во ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно