Connect with us

Домашни банки

ТТК Банка објавува јавен повик за избор на клипинг агенција

Објавено

на

ТТК Банка објавува

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗБОР НА КЛИПИНГ АГЕНЦИЈА

Општи информации за достава на понудите

Понудите што ќе бидат доставени до ТТК Банка АД Скопје треба да содржат целосно пополнета Апликација за избор на клипинг агенција (компанија која нуди достава на прес клипинг услуги).

Во понудата треба да се приложи и пример од дневен клипинг или пак линк од интернет-страница од која има видлив пример од дневен клипинг, референтна листа на соработници како и копија од најнова тековна состојба.

Понудите не треба да содржат дополнителни информации освен оние кои се наведени во Апликацијата или доколку тоа не го побара ТТК Банка АД Скопје.

Рокот за достава на понудите е најдоцна до 3.2.2019 година (понеделник) до 16:00 часот.

ТТК Банка АД Скопје го задржува правото да избере повеќе од еден понудувач или да не избере ниту еден од понудувачите. Во случај да не избере ниту еден понудувач ТТК Банка АД Скопје не е должна да го повтори повикот.

ТТК Банка АД Скопје нема обврска да го врати доставениот материјал.

ТТК Банка АД Скопје нема обврска да ги информира понудувачите за конечната одлука, ниту пак да го образложи изборот на учесниците.

Учесниците немаат право на жалба на направениот избор, одлуката на Банката е конечна.

Понудите да се достават во печатена форма или електронска форма снимена на ЦД.

Понудите се доставуваат во затворен плик:

Назнака – Јавен повик за избор на клипинг агенција – не отворај

Адреса: ТТК БАНКА АД Скопје

Ул. „Народен фронт“ бр. 19а, 1000 Скопје

За повеќе информации во врска со повикот, можете да се обратите на:

Дирекција за маркетинг и развој на производи

Телефон за контакт: +389 2 32 47 000 лок. 433, 478, 452

Електронска адреса: marketing@ttk.com.mk

Домашни банки

Халкбанк со поддршка од матичната банка од Турција го зголеми капиталот за нови 30 милиони евра

Објавено

на

Халкбанк официјално изврши зголемување на капиталот за нови 30 милиони евра, што претставува поддршка од главниот акционер на банката – Халкбанк АШ Турција за зајакнување на банкарскиот капитал во земјата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Развојна банка со нето-профит од 45 милиони денари во првото полугодие на 2022 година

Објавено

на

Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје (РБСМ) соопшти дека и во првата половина од 2022 година оствари позитивни резултати, ставајќи го целиот свој финансиски и оперативен капацитет во функција на остварување на основната цел за која е формирана – поддршка на развојот на македонското стопанство во согласност со стратешките политики, цели и приоритети на државата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нова експозитура во Маџари!

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека на 08.08.2022 година ќе започне со работа новата експозитура во населба Маџари. (more…)

Продолжи со читање


Популарно