Connect with us

Домашни банки

ТТК Банка: Известување за работно време на експозитура Дебар и на експозитура Куманово 1 на 20.7.2021 година

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека за време на претстојниот празник – „Курбан Бајрам“, на 20.7.2021 година (вторник), експозитурата Дебар и експозитурата Куманово 1 нема да работат.

Во секое време на располагање на клиентите им се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank и мрежата на банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола започна со предвремена исплата на пензиите за октомври

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола ги известува своите клиенти пензионери кои својата пензија ја примаат преку Стопанска банка а.д. Битола и се корисници на картички, дека можат да располагаат со октомвриските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од денес (26.10.2021 година). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка од денес врши предвремена исплата на октомвриските пензии

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите клиенти – пензионери дека пензиите за месец октомври ќе се исплатат предвреме почнувајќи од денес (26 октомври 2021 година) во четири групи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје: Од денес (26-ти октомври 2021 година) започна предвремена исплата на октомвриските пензии

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека почнувајќи од денес (26-ти октомври 2021 година), ќе врши исплата на пензијата за месец октомври на пензионерите кои ја примаат својата пензија од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на нивната денарска сметка во ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно