Connect with us

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје: Известување за неработен ден – 13.5.2021 година (четврток)

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека за време на претстојниот државен празник – „Рамазан Бајрам“, првиот ден на Рамазан Бајрам, на 13.5.2021 година (четврток), експозитурите и филијалите на ТТК Банка АД Скопје нема да работат.

Во секое време на располагање на клиентите се услугите достапни преку мобилното банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, а за подигнување и уплата на готовина достапна е мрежата на банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје на припадниците од муслиманска вeроисповед им го честита празникот!

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“

Објавено

на

На денешен ден, ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“ што го доделува Организацијата на потрошувачите на Македонија на доброволна основа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите”

Објавено

на

На денешен ден, Халкбанк се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“ кој го доделува Организацијата на потрошувачите на Македонија врз доброволна основа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка спонзор на концертот на Камерниот оркестар „Скопски солисти“

Објавено

на

Во правец на својата посветеност за поддршка на вистинските вредности, Комерцијална банка преку уште едно спонзорство застана на страната на вистинската уметност.

(more…)

Продолжи со читање


Популарно