Connect with us

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје ги затвора шалтерот и банкоматот лоцирани во ТЦ Палма мол Тетово

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека услугите на шалтерот и банкоматот на Банката лоцирани во ТЦ Палма мол, Тетово на ул. „Скопски пат” бр. 8 ќе може да ги користат заклучно со 18.9.2020 година (петок).

Во иднина ТТК Банка АД Скопје ги упатува клиентите секојдневните банкарски трансакции и услуги да ги реализираат во најблиските филијала и експозитури на Банката:

Филијала/ЕкспозитураАдресаТелефон

02/32 47 000 лок.

Работно време
од понеделник до петок
Филијала ТетовоБул. „Илинденска“ бр. 2б, Тетово

208

од 08:00 до 16:00 часот
Експозитура Тетово Платен прометУл. „Илирија“ бр. 40, Тетово

242, 244

од 08:00 до 16:00 часот
Експозитура Тетово АРМУл. „Методиј Андонов Ченто“ бр. 4, Тетово

252

од 08:00 до 16:00 часот
Експозитура Тетово ИлинденскаУл. „Илинденска“ бр. 226, Тетово

271

од 08:00 до 16:00 часот

Во секое време на располагање на корисниците се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, како и мрежата банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје и понатаму останува Ваша поддршка при користењето на потребните финансиски производи и услуги.

За најблиската филијала/експозитура информирајте се на линкот.

Домашни банки

Именувани тројца нови членови на Управниот одбор на НЛБ д.д. Љубљана, меѓу кои и Антонио Аргир

Објавено

на

На вчерашниот прв состанок на Надзорниот одбор на НЛБ д.д Љубљана годинава, членовите се фокусираа на имплементација на стратегијата на НЛБ Групацијата и статусот на вклучување на факторите за управување со еколошките и социјални аспекти во деловниот модел на НЛБ Групацијата. На седницата, Надзорниот одбор назначи и тројца нови членови на Управниот одбор, со што истиот се прошири на вкупно шест члена. За нови членови на Управниот одбор на НЛБ д.д именувани се: Хедвика Усеник, Антонио Аргир и Андреј Ласиќ. Сите доаѓаат од НЛБ д.д или НЛБ Групацијата, имаат долгогодишно искуство и се веќе докажани во својата работа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје изврши измена и дополнување во тарифите за надоместоци за физички лица

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти дека воведува нови и врши измена на некои од постојните надоместоци во тарифата за физички лица, при што ги утврдува следните надоместоци: (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка: Известување за работно време на филијали и експозитури на 19.1.2022 година (среда)

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека по повод претстојниот празник – Богојавление (Водици), на 19.1.2022 година (среда) ќе работат следните филијали и експозитури на Банката: (more…)

Продолжи со читање

Популарно