Connect with us

Домашни банки

Три признанија за НЛБ Банка од VISA

Објавено

на

Наградите и признанијата се вредноста која останува и сведочи за успешните проекти и соработки низ годините.

Во НЛБ Банка сите награди и признанија имаат свое посебно место. Таков беше случајот и со новите три признанија кои НЛБ Банка неодамна ги доби од својот партнер VISA, една од најголемите платежни мрежи во светот и глобален бренд во дигиталните плаќања.

НЛБ Банка со огромно задоволство информира дека за минатата 2021 година, VISA им додели признанија за:

  • Исклучителни VISA безготовински перформанси во Југоисточна Европа
  • Најдобри во класата, VISA Активација на спонзорство за Олимписки игри и
  • Крос-маркет VISA партнерство за проектот „Рамка за помош“, поддршка на малите бизниси

Овие признанија се потврда за големината на партнерствата кои НЛБ Банка ги гради, посветеноста на бизнисот и клиентите и поддршката која ја дава на заедницата во која делува.

НЛБ Банка упатува огромна благодарност до VISA и посебна благодарност до клиентите, со кои секоја награда има поинаква смисла и повисока вредност.

Домашни банки

Нова докапитализација на ПроКредит Банка во вредност од 13 милиони евра

Објавено

на

Прокредит банка АД Скопје изврши зголемување на капиталот на банката за дополнителни 13 милиони евра. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка прогласена за „Банка на годината за 2022“ од The Banker

Објавено

на

Реномираниот интернационален финансиски магазин, The Banker, по единаесетти пат ја прогласи НЛБ Банка за „Банка на годината за 2022“. Со ова признание НЛБ Банка уште еднаш ја потврди својата позиција на најнаградувана банка во РС Македонија. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје во соработка со Црвен крст на Град Скопје организираше успешна крводарителска акција

Објавено

на

Во соработка со Црвен крст на Град Скопје на 28.11.2022 во просториите на административната зграда на Стопанска банка АД – Скопје организирана беше крводарителска акција на која учество зедоа 65 вработени од Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Популарно