Connect with us

Сметки

Три пати подобро, три плати повеќе!

Објавено

на

Како најбрзо и наједноставно до повеќе средства и надополнет буџет?

Аплицирајте за дозволен минус во Халкбанк АД Скопје, префрлете ја платата и добијте можност за пречекорување на трансакциска сметка до 3 плати.

Услови:

  • До 3 месечни плати за сите вработени лица;
  • До 2 месечни пензии за site пензионери.

Каматна стапка:

  • 9, 5% фиксна каматна стапка на искористениот дел

Трошоци: 

  • меничен бланкет за износи над 100.000,00 мкд

Кредитна способност:

  • согласно месечните примања

Обезбедување:

  • без меница за износи до 100.000,00 мкд

Домашни банки

НЛБ Банка изврши дополнување и ажурирање на Општите услови за користење на трансакциска сметка

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги информира своите почитувани клиенти дека изврши дополнување и ажурирање на Општите услови за користење на трансакциска сметка со 18.10.2021 година.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КЛИЕНТИТЕ: Промена на броевите на сметки во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

По преземањето на Охридска банка АД Скопје, од реномираната интернационална групација Штаермеркише Шпаркасе, со цел да се обезбеди непречено присоединување на Охридска банка АД Скопје кон Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, во изминатиот период се направија бројни подготовки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка воведе Основен бизнис пакет за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги информира своите почитувани клиенти дека од денес (01.04.2021 година) изврши зголемување на провизијата за водење на денарска трансакциска сметка за правни лица со истовремено нејзино надградување во Основен бизнис пакет. (more…)

Продолжи со читање


Популарно