Connect with us

Домашни банки

Трифун Костовски: Ја поддржувам иницијативата за преиспитување на одлуката на Уставниот суд

Објавено

на

Трифун Костовски во реакција на соопштението на Здружението на оштетни штедачи од Еуростандард банка наведува дека ја поддржува иницијативата за преиспитување на одлуката на Уставниот суд со која, како што наведува на Фондот треба да му се одземе правото за наплата од севкупната стечајна маса на средства.

„Ако и малку имате доблест во себе, ова посебно се однесува на вашиот прв човек во вашето здружение, тогаш ќе прекинете со нападите врз мене и моето семејство за стечајот на Еуростандард банка. Сакале вие или не, ние сме на иста страна. Се борам за вашето, ама се борам и за своето. Доколку оваа порака ја сфатите најдобронамерно, ќе ви бидам благодарен, а и доколку не ја сфатите, тогаш терајте по вашиот пат. Ја поддржувам иницијативата за преиспитување на одлуката на Уставниот суд со која на Фондот треба да му се одземе правото за наплата од севкупната стечајна маса на средства. Бидете убедени молчат, бидејќи по наши пресметки имаат доволно пари да ги обесштетат сите правни и физички лица, вклучително и нас акционерите”, наведува Костовски.

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“

Објавено

на

На денешен ден, ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“ што го доделува Организацијата на потрошувачите на Македонија на доброволна основа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите”

Објавено

на

На денешен ден, Халкбанк се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“ кој го доделува Организацијата на потрошувачите на Македонија врз доброволна основа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка спонзор на концертот на Камерниот оркестар „Скопски солисти“

Објавено

на

Во правец на својата посветеност за поддршка на вистинските вредности, Комерцијална банка преку уште едно спонзорство застана на страната на вистинската уметност.

(more…)

Продолжи со читање


Популарно