Connect with us

Домашни банки

Триглав Осигурување Живот и Комерцијална банка со уникатна можност за обезбедување на корисниците на кредит при несакани животни ситуации

Објавено

на

Секој од нас има желби и соништа и тежнее кон тоа да си дозволи убави нешта за себе и за најблиските. Но, можеби овој момент не е најповолен за остварување на замислите или, пак, сме скептични да направиме нешто повеќе, стравувајќи за личната и иднината на своето семејство.

Овие дилеми нека не ви задаваат проблеми. Кога сакате да инвестирате во нов дом или пак во реновирање или опремување, сакате нов автомобил, планирате школување на вашите деца или имате друга потреба, дозволете си безгрижна финансиска иднина и остварување на вашите желби со уникатната понуда на кредити за население од Комерцијална банка АД Скопје обезбедени со животно осигурување од Триглав Осигурување Живот АД Скопје.

Со оваа соработка, Триглав Осигурување Живот АД Скопје и Комерцијална банка ви овозможуваат кредитирањето да не биде ваша секојдневна грижа и да не стравувате дали вашето семејство ќе го наследи и вашиот долг. Со обезбедување на средствата за користење станбен, потрошувачки и хипотекарен кредит, при несакан штетен настан за корисникот на кредитот обврската за плаќање останува на осигурителното друштво Триглав Осигурување Живот. Полисата за осигурување на живот ви овозможува и привилегија да го добиете кредитот за кратко време и со атрактивна каматна стапка.

Нашите клиенти заслужуваат најдобро корисничко искуство, па затоа ви нудиме атрактивен пакет услуги конципиран согласно потребите на секој поединец и со цел да ви обезбеди најсовремени услови и најдобра грижа за стабилна иднина.

За детални информации и за условите за користење на поволностите посетете ги веб-страните на Триглав Осигурување Живот и на Комерцијална банка АД Скопје, а секако може да ги посетите и експозитурите на банката.

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Популарно