Connect with us

Кредити

С-ПЛАН – ненаменски потрошувачки кредит со мешовито животно осигурување од Винер Лајф

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија со својата најнова промотивна кампања го претстави новиот ненаменски потрошувачки кредит С-ПЛАН, кој за разлика од другите слични понуди на пазарот за првпат вклучува и штедна компонента, овозможена од полисата за животно осигурување во соработка со Винер Лајф. 

С-ПЛАН е одлична комбинација на ненаменски потрошувачки кредит и полиса за мешовито животно осигурување, која им овозможува на клиентите да ги исполнат своите планови и желби,  и воедно  да бидат заштитени од несакани последици или настани во периодот на отплата на кредитот. Како уникатен бенефит за клиентите е полисата за животно осигурување, која им  обезбедува заштеден износ по целосната исплата на кредитот.

Во понудата на ненаменскиот кредит С-ПЛАН се опфатени најконкурентните услови за потрошувачки кредит:

  • Износ од 300.000 до 610.000 денари
  • Рок на отплата до 10 години
  • Фиксна каматна стапка почнувајќи од 5,8% за првите ДВЕ години
  • Промотивно без провизија за одобрување на кредитот
  • Вклучена полиса за мешовито животно осигурување од Винер Лајф

Со овој производ Шпаркасе Банка и Винер Лајф ја претставуваат својата успешна соработка и заложба за креирање иновативни производи, комбинација на кредитен производ и полиса за мешовито животно осигурување. Новиот и уникатен ненаменски потрошувачки кредит им дава сигурност на клиентите во текот на отплатата на кредитот, додека износот во форма на заштеда претставува одличен бонус за решавање на нивните идни потреби и остварување нови планови и желби.

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје е дел од Ерсте и Штаермеркише Шпаркасе Групацијата, која бележи речиси 2 века постоење на финансискиот пазар во Р. Австрија и претставува синоним за стабилност, сигурност и континуитет во работењето со изграден и препознатлив бренд. Воедно, таа е една од најсилните банкарски групации во Европа, која со својата долгорочна стратешка ориентација кон регионот на Југоисточна Европа дополнително ја зацврстува позицијата на Шпаркасе Банка Македонија како доверлив партнер на сите групи клиенти. Шпаркасе Банка Македонија зaедно со сестринските банки во Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија и во Црна Гора, е дел од најсеопфатните банкарски мрежи во регионот.

Кредити

ИНСТАНТ ненаменски потрошувачки кредит на ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка Ви го претставува Инстант кредитот достапен за корисниците на електронското банкарство на ТТК Банка! Едноставно, брзо и без чекање во редови обезбедете дополнителни средства со брзо електронско одобрување по најповолни услови.

Износ до 30 000 денари во зависност од кредитоспособноста и отплата со еднакви месечни ануитети. Каматната стапка на кредитот изнесува 5,9% и е фиксна каматна стапка.

За повеќе информации проверете тука.

Продолжи со читање

Кредити

Ненаменски потрошувачки кредит на Стопанска Банка АД Битола

Објавено

на

Намена: ненаменски – средствата се префрлаат на трансакциската сметка на корисникот (не е потребно да се бара доказ за намената на кредитот).

Максимален износ:

  • Согласно кредитната способност на Барателот за кредит – до 900.000 МКД
  • БЕЗ ЖИРАНТИ – до 300.000,00 МКД за вработени во ЈП, буџетски и финансиски институции и приватни фирми прифатливи за Банката
  • СО 1 ЖИРАНТ – од 300.001,00 до 600.000,00 МКД- за вработени во ЈП, буџетски и финансиски институции и приватни фирми прифатливи за Банката
  • СО 1 ЖИРАНТ – до 300.000,00 МКД за вработени во останати приватни фирми
  • СО 2 ЖИРАНТИ – од 600.001,00 МКД до 900.000,00 МКД – за вработени во ЈП, буџетски и финансиски институции и приватни фирми прифатливи за Банката СО 2 ЖИРАНТИ – од 300.001,00 до 450.000,00 МКД за вработени во останати приватни фирми

РОК НА ВРАЌАЊЕ – до 72 месеци

Трошок за аплицирање за кредит – 500,00 МКД

Провизија за одобрен кредит – 2%.

За повеќе информации проверете тука.

Продолжи со читање

Кредити

ТТК Банка го продолжи промотивниот период на СУПЕР станбениот кредит

Објавено

на

ТТК Банка го понуди Супер станбениот кредит без надоместок за одобрување во промотивен период до 31.07.2018 година и со исклучително атрактивни услови за поволно кредитирање во рамките на двете актуелни понуди за овој производ. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange