Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

Супер 5 потрошувачки кредит на Капитал Банка

Објавено

на

Капитал Банка има свој Супер 5 кредит кој е иновативен и со најатрактивни каматни стапки на македонскиот пазар.

За ненаменскиот потрошувачки кредит се аплицира онлајн, без никаква потреба да посетите некоја од експозитурите на Банката. Целиот процес за одобрување на кредитот трае 30 минути и е без дополнителни административни трошоци.

Супер 5 кредитот нуди гарантирана каматна стапка од 5% за првата година, а може да се аплицира за износи до 900.000 денари!

Зборуваме за Банка со 20 годишна стабилност, финансиска иновација, доверба и посветеност кон клиентите!

Со цел клиентите да немаат дополнителни трошоци и губење на време е креирана електронската апликација за кредити.

Апликацијата за Супер 5 Кредитот на Капитал Банка можете да ја најдете тука.

Домашни банки

Кредит со осигурени побарувања како обезбедување – нов продукт од ПроКредит Банка

Објавено

на

Малите и средни претпријатија во Северна Македонија се еден од клучите двигатели на економијата. Нивниот раст и развој директно придонесува за позитивни ефекти врз стапката на вработување, конкуретноста на пазарот и зголемување на извозот. Со цел остварување на своите визии и иновативни проекти, овие компании имаат потреба од кредитирање на краткорочните ликвидносни потреби, олеснет пристап до финансии и можност за брзо кредитирање. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Како најлесно до сопствен дом? Кои чекори треба да ги поминете за да добиете станбен кредит?

Објавено

на

Кога размислуваме за својата иднина, а, секако, и за иднината на своето семејство, она што прво ни паѓа на ум е топол дом по своја мерка. Меѓутоа, не е секогаш едноставно да дојдеме до сопствен дом, но и доколку ја донесеме одлуката, прашањето што најчесто нè мачи е „од каде да почнеме?“ – избор на стан/куќа, извор на средства, кој е првиот чекор за добивање станбен кредит итн. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

НЛБ Банка воведе нов Брз потрошувачки кредит

Објавено

на

НЛБ Банка воведе нов НЛБ Брз потрошувачки кредит кој се одобрува и исплаќа за само 1 час. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange