Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

Супер брз кредит на Капитал Банка

Објавено

на

Капитал Банка има свој супер брз кредит кој е иновативен и атрактивен на македонскиот пазар.

За ненаменскиот потрошувачки кредит се аплицира онлајн, без никаква потреба да посетите некоја од експозитурите на Банката. Целиот процес за одобрување на кредитот трае 30 минути и е без дополнителни административни трошоци.

Без жиранти, меници, нотарски заверени меници, солемизација на договорот за кредит или друг тип на обезбедување.

Вкупно се потребни 3 чекори до Супер брз кредит – Аплицирајте, прикачете и потпишете, останатото е грижа на Банката.

Во следната табела ги имате сите износи кои можете брзо да ги подитнете:

 

Зборуваме за Банка со 20 годишна стабилност, финансиска иновација, доверба и посветеност кон клиентите!

Апликацијата за Супер Брз Кредит на Капитал Банка можете да ја најдете тука.

Кредити

Супер 5 потрошувачки кредит на Капитал Банка

Објавено

на

Месец Мај е Супер за освежување на Вашиот дом или викендичка со Супер 5 кредитот на Капитал Банка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Кредит со осигурени побарувања како обезбедување – нов продукт од ПроКредит Банка

Објавено

на

Малите и средни претпријатија во Северна Македонија се еден од клучите двигатели на економијата. Нивниот раст и развој директно придонесува за позитивни ефекти врз стапката на вработување, конкуретноста на пазарот и зголемување на извозот. Со цел остварување на своите визии и иновативни проекти, овие компании имаат потреба од кредитирање на краткорочните ликвидносни потреби, олеснет пристап до финансии и можност за брзо кредитирање. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Како најлесно до сопствен дом? Кои чекори треба да ги поминете за да добиете станбен кредит?

Објавено

на

Кога размислуваме за својата иднина, а, секако, и за иднината на своето семејство, она што прво ни паѓа на ум е топол дом по своја мерка. Меѓутоа, не е секогаш едноставно да дојдеме до сопствен дом, но и доколку ја донесеме одлуката, прашањето што најчесто нè мачи е „од каде да почнеме?“ – избор на стан/куќа, извор на средства, кој е првиот чекор за добивање станбен кредит итн. (more…)

Продолжи со читање
Unibanka_banner_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange