Connect with us

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола ќе исплаќа пензија на 30 ноември

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола, во рамките на одбележување на јубилејот – 70 години постоење, овој месец на пензионерите кои пензијата ја примаат преку Банката ќе им овозможи да ја добијат порано – на 30 ноември.

Банката го прославува јубилејот со низа активности со кои ја изразува својата благодарност за довербата која ја добива од своите клиенти седум децении. Покрај грижата и вниманието за својата највозрасна група на клиенти, во дел од своите активности ги вклучува и најмладите. Во таа насока Стопанска банка а.д. Битола додели годишни стипендии на тројца ученици од Државното музичко училиште во Битола, кои се истакнуваат со својот особен талент.

Стопанска банка а.д. Битола, како и во изминати 70 години, го задржува императивот на своето работење – задоволување на интересите на своите клиенти.

Домашни банки

ПроКредит Банка овозможи електронско отварање на орочен депозит

Објавено

на

ПроКредит Банка овозможи електронско отворање на орочен депозит директно преку нивното е-банкарство. Со оваа опција, клиентите имаат комплетна флексибилност, сигурност и дискреција при раководење со своите лични финансии и не мора да зависат од работното време на филијалите за креирање на навика за штедење. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Зелена наградна игра на Охридска Банка!

Објавено

на

Бидете дел од најзелената наградна игра на Охридска банка Сосиете Женерал. Направете 10 трансакции со дебитна и 5 транскакции со кредитна картичка и освојте електричен тротинет! Од 17 Декември до 28 Февруари 2019 година купувајте со картичките на Охридска банка Сосиете Женерал. 20 електрични тротинети чекаат на вас! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Вечерва отворање на изложбата од ликовната колонија „Вевчански видувања 2018“ во НЛБ Галерија

Објавено

на

Во организација на Меѓународната ликовна колонија „Вевчански Видувања, како и на Компанијата „ВИА“, вечерва (17 декември, понеделник), во 19 часот, во НЛБ Галерија во Скопје, свечено ќе биде отворена изложбата на уметнички дела на Меѓународна ликовна колонија „Вевчански видувања“ 2018.  (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange