Connect with us

Пакети

Стопанска банка а.д. Битола со 8-мо Мартовски подарок за припадничките на понежниот пол

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола по повод 8ми Март, празникот на жената – организираше промотивна кампања во која припадничките на понежната половина добиваат одредени поволности.

ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Сите жени кои во текот на месец Март ќе аплицираат за MasterCard Standard кредитна картичка ја добиваат истата без членарина – доживотно!

– лимит до 500.000 МКД

– без жиранти

– без трошоци за издавање

– месечна обврска за враќање на 1% од износот

– годишна камата од 5,9% во првата година

 

ПРАВНИ ЛИЦА

За компаниите со жени – менаџери одобрувањето на сите кредитни производи ќе биде без провизија.

 

Промоцијата важи во текот на месец Март.

Домашни банки

Пакет УНИ ИНОВАЦИЈА – нов пакет услуги од УНИБанка за компании преку ФИТР

Објавено

на

УНИБанка и Фондот за иновации и технолошки развој потпишаа Меморандум за меѓусебна соработка, со кој се отвораат нови можности за финансирање и олеснување на пристапот до финансиски средства за микро, малите и средни претпријатија. Најголем дел од поволностите и овој пат ќе бидат обезбедени за старт-ап компании. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Силк Роуд Банка АД Скопје и ФИТР со нова соработка за олеснет пристап до финансии на иновативните компании

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје и Фондот за иновации и технолошки развој потпишаа Меморандум за соработка, со цел олеснет и зголемен пристап до финансиски средства и банкарски производи и услуги, за најиновативните домашни компании.

(more…)

Продолжи со читање

Пакети

Пакет 6енефити само за тебе од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола понуди нов промотивен ПАКЕТ 6 (Пакет 6енефити), пакет на производи со единствени услови кој одговара на сечии потреби. (more…)

Продолжи со читање

Популарно