Connect with us

Сметки

Стопанска банка а.д Битола пушти во употреба два нови банкомати

Објавено

на

Стопанска банка а.д Битола со цел проширување на својата мрежа на банкомати и обезбедување на поголема достапност на своите услуги пушти во употреба два нови банкомати.

Едниот банкомат е лоциран во централното градско подрачје на ул. ,,Аминта 3-ти’’ бр.81 (Спроти Клуб на пратеници), додека локацијата на вториот банкомат е на ул.Бутелска бр.40 (Рептил Маркет).

Целосната мрежа на банкомати на Стопанска банка а.д. Битола можете да ја погледнете на следниот ТУКА.

Домашни банки

Овој минус е плус за тебе!

Објавено

на

Халкбанка АД Скопје овозможува одобрување на дозволено пречекорување на трансакциска смета на сите клиенти кои се во редовен работен однос со максимален износ до 3 месечни плати и рок на важност до 12 месеци. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ФЛЕКС ФОНД – Флексибилноста пред се!

Објавено

на

ПроКредит Банка на своите клиенти им овозможи нова промотивна понуда за дозволено пречекорување ФЛЕКС ФОНД. Со оваа опција, клиентите имаат можност да искористат дозволено пречекорување на своите трансакциски сметки во висина од две плати и каматна стапка од само 7% годишно. (more…)

Продолжи со читање

Сметки

Комерцијална банка ќе наплаќа 20 денари за проверка на состојба на сметка на банкомат

Објавено

на

Сведоци сме дека банките се повеќе се насочуваат единствено кон максимизирање на профитот, без притоа да обрнат внимание како мерките кои ги преземаат, а кои се насочени кон остварување на зацртаните цели ќе се одразат врз нивните клиенти и понатамошната соработка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange