Connect with us

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола на сите деца им посакува среќен почеток на новата училишна година

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола на сите деца им посакува среќен почеток на новата училишна година!

Новата учебна година значи и нови училишни материјали. Потребните училишни материјали за вашите деца набавете ги веднаш со Master Card платежните картичи на Стопанска банка а.д. Битола.

Доколку платите со Master Card кредитната картичка на Стопанска банка а.д. Битола имате можност износот да го вратите на неколку рати!

Повеќе информации за Master Card платежните картичи на Стопанска банка а.д. Битола на следниов линк.

Домашни банки

Халкбанк преку кампања “На наша сметка” инвестира над 25.000 евра за поддршка на угостителскиот сектор

Објавено

на

Како дел од својата заложба за поддршка на малите бизниси погодени од корона-кризата, Халкбанк продолжува со уште една кампања наречена „На наша сметка“ преку која дава директна помош на вкупно 133 локали од угостителскиот сектор низ целата територија на земјата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Какви се очекувањата на Стопанска банка а.д. Битола за претстојниот период?

Објавено

на

Во периодот од 01.01-30.06.2020 година Стопанска банка а.д. Битола од своето работење оствари позитивен финансиски резултат во износ од 52,42 милиони денари и покрај пандемијата на коронавирусот којашто го зафати светот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола оствари добивка од 52,4 милиони денари во првите шест месеци од 2020 година

Објавено

на

Во првата половина од 2020 година, Стопанска банка а.д. Битола беше фокусирана на остварување на клучните стратешки, деловни и финансиски цели во услови на вонредна состојба во државата и во услови на глобална економска неизвесност наметната од пандемијата од вирусот COVID-19. Банката настојуваше да го приспособи своето работење на новонастанатата ситуација залагајќи се, пред сè, за безбедност на клиентите при користењето на услугите на Банката, како и за безбедност на вработените на работните места. (more…)

Продолжи со читање

Популарно