Connect with us

Кредити

Стопанска банка АД – Скопје со промотивна понуда за станбени кредити до крајот на годината

Објавено

на

Повторно оваа есен, станбените кредити од Стопанска банка АД – Скопје вклучуваат понуда за намалени трошоци поврзани со процесот на аплицирање и одобрување што е значително олеснување за корисниците на кредит.

Со 100% покриени нотарски, административни и трошоци за процена како и со избор на кредит со 10 години гарантирана каматна стапка клиентите заштедуваат и до 700 евра, средства кои може да ги употребат за уредување на својот нов дом.

Станбениот кредит е со рок на отплата до 30 години и со можност како обезбедување да се понуди имотот кој се купува. Дополнително, кредитот е без жиранти, без административна забрана или меница, а може да се користи и за рефинансирање на постојни станбени кредити од други банки.

Препорака на Стопанска банка АД – Скопје е да посетите една од филијалите и низ опуштен разговор со продажните агенти да добиете совет и пример пресметка за станбен кредит по што ќе можете да донесете финална одлука и да пристапите кон остварување на сонот за нов дом!

Повеќе информации за промотивната понуда, карактеристиките на кредитот, ценовните услови, потребната документација како и основен калкулатор за пример пресметки можете да најдете на веб страница на Банката.

Доколку веќе сте ја донеле одлуката, можете да аплицирате 24/7 и online на www.alokredit.mk по што ќе добиете повик од контакт центарот на Банката за комплетирање на апликацијата.

Рокот на важност на понудата е до 31.12.2021 година.

Кредити

Соништата навистина се остваруваат со Шпаркасе Банка!

Објавено

на

Купувањето или уредувањето на стан или куќа е една од најголемите финансиски одлуки во животот на секоја личност и затоа е многу важно да бидете добро информирани доколку решите да го направите ова со финансиска поддршка во форма на станбен кредит. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Промотивна понуда на потрошувачки кредит од Стопанска банка АД Скопје со подарок домаќинско осигурување

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје од 5.10.2021 до крајот на 2021 година ги промовира потрошувачките кредити до 25.000 евра со интересна комбинација која вклучува подарок домаќинско осигурување за првата година и 100% попуст на административните трошоци. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Продолжување на грејс периодот за „Ковид 3“ заради одржување на ликвидноста на претпријатијата

Објавено

на

Економски состојби во изминатиот период се подобрени, со очекување за постепено и стабилно закрепнување на економија од ефектите на пандемијата во оваа и во наредната година. Но сепак, и покрај поволните движења, неизвесноста во поглед на раст и натаму е висока, ризиците околу проекциите се претежно надолни на краток рок, а најпогодените сектори се уште работат со ограничувања. Во таа насока, а со цел одржување на и така кревката финансиска ликвидност на претпријатијата ја потенцираме неопходноста за носење одлука за продолжување на грејс периодот за враќањето на кредитите од кредитната линија Ковид 3 кои беа дистрибуирани преку Развојна банка, а кои доспеваат на крајот на овој месец. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно