Connect with us

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје со одличен резултат и екипно второ место на овогодинешните традиционални банкарски игри

Објавено

на

Изминатиот викенд во Охрид се одржаа традиционалните спортски натпревари помеѓу вработени од банкарскиот сектор.

Стопанска банка АД – Скопје се претстави со голем тим натпреварувачи во сите дисциплини.

Тимот на Стопанска банка АД – Скопје е заслужен за сите успеси на Банката во секојдневното работење, но покажа и дека успева да има уште повеќе усогласеност, соработка и аспирација за победи и надвор од работните места.

Натпреварувачите од Стопанска банка АД – Скопје на овогодинешните Банкарски игри го освоија одличното екипно второ место!

Ова се резултатите кои ги постигна тимот на Стопанска банка АД – Скопје.

Освоени први места🎖:
– тенис мажи
– серва
– шах

Освоени втори места🥈:
– одбојка мажи
– 
куглање жени
– пинг понг мажи
– 
стрелаштво мажи
– 
стрелаштво жени

Освоено трето место🥉:
– фудбал
– тенис жени

Честитки за одличните резултати до тимот на Стопанска банка АД – Скопје!

Домашни банки

Намалување на каматните стапки на Халкбанк на кредити за физички лица

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје изврши намалување на каматните стапки на потрошувачкиот и хипотекарниот кредит наменети за физички лица и понуди атрактивни услови за станбениот кредит. Овие услови ќе важат во промотивен период  до 31 декември 2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„ФИКСНО СИ Е ФИКСНО“ – станбен и потрошувачки кредит на Шпаркасе Банка со фиксна каматна стапка

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје посветено работејќи на визијата да биде прв избор на клиентите и водечка банка по квалитет на услугa, стартува со нови атрактивни понуди за сите клиенти, со најповолни услови. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка ќе овозможи тргување со акции без провизија на „Инвеститорскиот ден“ на Македонската берза

Објавено

на

Комерцијална банка и оваа година ќе им овозможи на граѓаните еден ден да купуваат или да продаваат акции на Македонската берза без плаќање провизија за брокерски услуги. Со ова Банката ќе даде свој придонес за успешна реализација на четвртиот по ред „Инвеститорски ден“ на Македонската берза, што ќе се одржи на 13.09.2023 година (среда). (more…)

Продолжи со читање

Популарно