Connect with us

Домашни банки

Стопанска банка АД Скопје со нова реновирана филијала во Струга

Објавено

на

Вчера во Струга на свеченост пред голем број на партнери и соработници беше пуштен во употреба реновираниот објект на Стопанска банка сместен во центарот на градот. Направен во модерен стил и според сите стандарди, според првите луѓе на банката, на стружни ќе им понуди најквалитетни услуги и понуди како и брза и ефикасна услуга и завршување на нивните секојдневни потреби и барања.

„Поводот што денеска сме собрани овде е отварањето односно реновирањето на филијалата во Струга на Стопанска банка. Ова се случува после долго време и во интерес на клинетите за да им овозможиме подобри услови за да може да ги извршуваат сите свои потреби во банката. Но, Стопанска банка освен што вложува во просториите, Стопанска банка секогаш е еден чекор напред во ИТ инвестициите што на клинетите и на компаниите им овзоможува сите свои плаќања да ги вршат од своите куќи, канцеларии и мобилни телефони. Стопанска банка нема да застане само на ова и понатаму ќе ги следи барањата и трендовите кои ќе бидат во банкарскиот систем и секогаш ќе биде на страната на клинетите“ – изјави Фатмир Идризи, Главен директор за односи со клиенти.

Извор: alsat-m.tv

Домашни банки

ОФИЦИЈАЛНО: “УНИБанка” издаде перпетуална обврзница по пат на приватна понуда

Објавено

на

На 11.01.2019 година, УНИБанка преку Македонска берза објави дека банката донесе одлука за издавање на капитален инструмент по пат на приватна понуда. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје ги извлече добитниците од наградната игра ,,Халквантура”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје на ден 16.01.2019 година во просториите на Деловниот Центар на Халкбанк АД Скопје во Скопје ги извлече добитниците на награди од наградната игра ,,Халквантура’’. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нови престижни награди за Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Остварените резултатите, постигнатиот успех, континуираниот развој на нови технологии и производи се само дел од критериумите врз база на кои светски реномираните магазини ги доделуваат глобалните и регионалните награди за најдобрите во банкарскиот свет. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange