Connect with us

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје: Соопштение за неработен ден – 12.10.2020 (понеделник)

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека по повод државниот празник – Ден на народното востание, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 12.10.2020 (понеделник).

На располагање, клиентите ги имаат i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на Стопанска банка АД – Скопје, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од банката.

Вработените и менаџментот на Банката го честитаат празникот!

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје ја прошири мрежата на банкомати

Објавено

на

Со цел да овозможи подостапни услуги на корисниците,ТТК Банка АД Скопје ја прошири своjата мрежа на банкомати со поставување нови банкомати на две локации. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Известување од ЦКБ за исплата на средства на корисниците на парични права од социјална заштита за месец ноември

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека во насока на намалување на ризикот и заштита на здравјето на клиентите и вработените во Банката, средствата по основ на примања од социјални права за месец ноември ќе се исплатат во две групи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Борут Вујчич нов член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно