Connect with us

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје предвреме ќе врши исплата на декемвриските пензии

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти пензионери дека на 28-ми декември 2019 (сабота), Банката ќе изврши исплата на декемвриските пензии за оние пензионери кои својата пензија ја примаат од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Северна Македонија (ПИОСМ) на нивна денарска сметка во Стопанска банка АД – Скопје.

Подигањето на пензијата може да го извршите на широката мрежа на банкомати и филијали на Стопанска банка АД – Скопје.

По исплата на декемвриските пензии, останува во примена редовната динамика за исплата на пензиите на првиот работен ден во месецот.

За повеќе информации, обратете се во Филијалите на Банката или во 24/7 Контакт Центарот (02) 3100 109.

Домашни банки

Промена на работното време на експозитурите на Шпаркасе Банка

Објавено

на

Од 02.07.2020 година а заклучно со 18.07.2020 година, Шпаркасе Банка Македонија започна со издавање на домашната платежна картичка „Купувам домашно“, која е дел од третиот сет на мерки на Владата на Република Северна Македонија за поддршка на одредени групи на граѓани и ревитализација на домашната економија. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Капитал Банка АД Скопје продолжи да ја шири деловната мрежа со отворање на нова експозитура во Кочани

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје продолжува да ја шири својата деловна мрежа и успешно да ја спроведува продажната стратегија и во услови на глобална криза предизвикана од пандемијата со Covid-19. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

Согласно моменталните случувања со пандемијата на Корона вирусот, со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти, НЛБ Банка од денеска, 3- ти јули, започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита.
(more…)

Продолжи со читање

Популарно