Connect with us

Наградни игри

Стопанска банка АД – Скопје по седми пат додели 75.000 денари од наградната игра „Биди VISA милионер“

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ја извлече и седмата награда од неделните извлекувања на наградите од по 75.000мкд во рамки на наградната игра „Биди VISA милионер“.

Добитникот на 7-та неделна награда од 75.000 денари е Силванка Ф. ID 1154290, а како резервен добитник е извлечен: Горан Л. ID 1228898

Добитникот ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот на Банката со инструкции за спроведување на исплата на наградата.

Со цел заштита на личните податоци, добитниците ќе бидат објавени со нивните иницијали и ID бројот кој е уникатен за секој клиент на Банката и клиентите може да го дознаат преку e-banking или во склоп на Договорите за производите/услугите кои ги користат во Банката.

Наградната игра „Биди VISA милионер“ продолжува понатаму, следуваат уште 3 неделни награди од по 75.000мкд, па главното извлекување за 1 милион денари закажано на 10.01.2020 годинаДо тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата, а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема.

Наградни игри

Избрани добитниците на наградната игра на Охридска банка и Виза – Визарата може се!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната игра „Визарата може сè“, која траеше во периодот од 10.06.2020 до 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Охридска банка ги објави добитниците од наградната игра „Визарата може сè!“

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје со воведувањето на картичката Визарата, ја започна и новата наградна игра „Визарата може сè“.  (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! – Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Во месецот на штедењето – октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра „Вреди да се штеди”! (more…)

Продолжи со читање

Популарно