Connect with us

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје донираше маски и визири за болниците и клиниките

Објавено

на

Здравствените работници во оваа актуелна глобална борба се наоѓаат во првите редови и потребна е нивна постојана заштита и внимание.

Затоа, Стопанска банка АД – Скопје покрај медицинската опрема обезбеди донација од маски и визири и за следните јавни здравствени установи во Републиката, за да покаже своја благодарност и посветеност за заедницата.

Со овој чин Банката испраќа поддршка и благодарност и секако потврда дека не се заборавени, туку дека здравствените работници нашите национални херои се постојано во нивните мисли.

    • ЈЗУ општа болница – Куманово
    • ЈЗУ Здравствен дом – Скопје
    • ЈЗУ Специјална Болница по Гинекологија и Акушерство “Мајка Тереза” – Чаир
    • ЈЗУ клиничка болница – Штип
    • ЈЗУ општа болница „Борка Талески“ – Прилеп
    • ЈЗУ Клиничка болница – Тетово
    • ЈЗУ Клиничка болница – Битола
    • ГОБ 8ми септември – Скопје
    • ЈЗУ Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство – Скопје

Преземањето на оваа содржина не е дозволена без согласност од Редакцијата на Банкарство.мк

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ЕБОР одобри 9 милиони ЕУР кредит на ПроКредит Банка во Северна Македонија

Објавено

на

Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) доделува нови средства за поддршка на младите претприемачи и основање на бизниси, како и за промовирање на зелени финансии во Северна Македонија, преку финансискиот пакет од 9 милиони ЕУР одобрен за ПроКредит Банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно