Connect with us

Наградни игри

Стопанска банка АД – Скопје го извлече и деветтиот добитник на 75.000 денари од наградната игра „Биди VISA милионер“

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ја извлече и деветтата награда од неделните извлекувања на наградите од по 75.000 денари во рамки на наградната игра „Биди VISA милионер“.

Преостанува уште 1 излекување до 1.000.000 денари!

Добитникот на 9-та неделна награда од 75.000 денари е Џелал Ш. ID 01892123

За резервен добитник е извлечен: Сашо Љ. ID 00008076

Добитникот ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот со инструкции за спроведување на исплата на наградата.

Наградната игра „Биди VISA милионер“ продолжува понатаму, следува уште 1 неделна награда од 75.000 денари и главното извлекување за 1 МИЛИОН денари закажано на 10.01.2020 година. До тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема.

Наградни игри

Избрани добитниците на наградната игра на Охридска банка и Виза – Визарата може се!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната игра „Визарата може сè“, која траеше во периодот од 10.06.2020 до 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Охридска банка ги објави добитниците од наградната игра „Визарата може сè!“

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје со воведувањето на картичката Визарата, ја започна и новата наградна игра „Визарата може сè“.  (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! – Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Во месецот на штедењето – октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра „Вреди да се штеди”! (more…)

Продолжи со читање

Популарно