Connect with us

Наградни игри

Стопанска банка АД – Скопје го извлече последниот добитник на 75.000 денари од наградната игра “Биди Виза Милионер”

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ја извлече и десеттата последна награда од неделните извлекувања на наградите од по 75.000 денари во рамки на наградната игра на VISA платежните картички „Биди VISA милионер“.

Преостанува уште 1 излекување од 1.000.000 денари!

Добитникот на последната неделна награда од 75.000 денари е Деанче Р. ID 1928961

За резервен добитник е извлечен: Зорка П. ID 19446

Добитникот ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот со инструкции за спроведување на исплата на наградата.

Останува во игра главното извлекување за 1 МИЛИОН денари закажано на 10.01.2020 година. До тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема.

Наградни игри

Избрани добитниците на наградната игра на Охридска банка и Виза – Визарата може се!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната игра „Визарата може сè“, која траеше во периодот од 10.06.2020 до 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Охридска банка ги објави добитниците од наградната игра „Визарата може сè!“

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје со воведувањето на картичката Визарата, ја започна и новата наградна игра „Визарата може сè“.  (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! – Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Во месецот на штедењето – октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра „Вреди да се штеди”! (more…)

Продолжи со читање

Популарно