Connect with us

Наградни игри

Стопанска банка АД – Скопје го додели МИЛИОНОТ!

Објавено

на

Со единаесеттото и последно извлекување од наградната игра „Биди VISA милионер“, Стопанска банка АД – Скопје го извлече добитникот на главната награда од 1.000.000 денари.

Наградната игра заврши на 31.12.2019 и во игра беа речиси 2.400.000 трансакции направени со 150.000 дебитни и кредитни VISA картички со што среќата на добитникот на главната награда добива повеќе на вредност.

Антон Ф. со ID 9782 од Скопје е добитникот на 1 МИЛИОН ДЕНАРИ, кој ќе биде контактиран од страна на вработените во Контакт центарот по што Банката ќе може да пристапи кон доделување на наградата.

Преостанатите добитници од првите 10 кола се:

  1. 25.10 – добитник на 75.000 денари е Елена. К. со ID 437548
  2. 01.11 – добитник на 75.000 денари е Дарко П. со ID 2751429
  3. 08.11 – добитник на 75.000 денари е Звонко Н. со ID 8519
  4. 15.11 – добитник на 75.000 денари е Славе Р. со ID 2183696
  5. 22.11 – добитник на 75.000 денари е Александра Ч. со ID 2285239
  6. 29.11 – добитник на 75.000 денари е Рубинчо П. со ID 446925
  7. 06.12 – добитник на 75.000 денари е Силванка Ф. со ID 1154290
  8. 13.12 – добитник на 75.000 денари е Весна Н. со ID 813754
  9. 20.12 – добитник на 75.000 денари е Џелал Ш. со ID 1892123
  10. 27.12 – добитник на 75.000 денари е Деанче Р. со ID 1928961

Стопанска банка АД – Скопје им се заблагодарува на сите учесници и свои лојални клиенти. Банката продолжува да создава производи, услуги, промоции и акции со кои ќе ја наградува лојалноста и ќе придонесува кон поголемо задоволство од користењето на платежните картички.

VISA e првиот картичен бренд воведен од страна на Стопанска банка АД – Скопје и продолжува да биде синоним за доверлив партнер за располагање со средствата, односно за безбедни плаќања во трговијата ширум светот како и во електронската трговија.

Наградни игри

„Шпаркирај нов автомобил!“ – нова голема наградна игра во соработка со Mastercard

Објавено

на

Од денес започнува новата голема наградна игра „Шпаркирај нов автомобил“ наменета за корисниците на Mastercard картичките издадени од Шпаркасе Банка Македонија, кои со секоја трансакција на износ поголем или еднаков на 500,00 денари имаат можност да освојат некоја од вредните награди: (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

МојДДВ#МојаНаграда: Проверете дали сте еден од добитниците на 20.000 денари

Објавено

на

Викендов се одржа извлекувањето на 15 награди од по 20.000 денари, како дел од наградната игра „МојДДВ #Моја награда“. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

МојДДВ#МојаНаграда: Проверете дали сте еден од добитниците на 20.000 денари

Објавено

на

Вчеравечер се одржа извлекувањето на 15 награди од по 20.000 денари, како дел од наградната игра „МојДДВ #Моја награда“. (more…)

Продолжи со читање

Популарно