Connect with us

Депозити

Стопанска банка АД – Скопје ги зголеми каматните стапки на денарските депозити на физички лица

Објавено

на

Почнувајќи од 01.06.2022 година, Стопанска банка АД – Скопје изврши промена на каматните стапки на денарските депозити на физички лица.

Притоа, фиксните каматни стапки на денарските депозити со рок на орочување до 36 месеци, се зголемуваат до 0,3 п.п., додека каматните стапки на девизните депозити останаа непроменети.

Детален преглед на актуелните каматни стапки на следниот линк.

Промените на каматните стапки се применуваат за сите нови орочени депозити и за постоечки депозити по истекот на рокот за орочување, односно на денот на реорочување на секој поединечен влог, почнувајќи од 01.06.2022 година.

Депозити

Уште повисоки каматни стапки за штедење во Комерцијална банка

Објавено

на

Време е за штедење со уште повисоки каматни стапки во Комерцијална банка! (more…)

Продолжи со читање

Депозити

НЛБ Банка со нови промотивни депозити со атрактивни каматни стапки

Објавено

на

НЛБ Банка промотивно воведува нова, атрактивна понуда за штедење, СУПЕР депозити со фиксни каматни стапки до 3,5% за депозити во денари и до 2,5% за депозити во евра, со рок на орочување до 36 месеци. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Стопанска банка а.д. Битола со нов денарски депозит – 4,1% ФИКСНА каматна стапка!

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола со најконкурентна депозитна понуда на пазарот. Промотивниот денарски депозит со фиксна каматна стапка 4,1% за орочување на средства на период од 36 месеци е моментално најатрактивен производ кој може да го изберат сите постоечки и нови клиенти на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно