Connect with us

Банки

Стопанска банка АД – Скопје вработува во Секторот за информатичка технологија

Објавено

на

Посветеноста на континуиран развој на нови производи и услуги посебно во сферата на дигитализација, налага Стопанска банка АД – Скопје да го дополнува и развива Секторот за информатичка технологија со специјализиран кадар.

Банката со таа цел објавува огласи за следните нови позиции во тимот:

Огласите ќе бидат активни заклучно со 28.3.2022 година.

Работата е со полно работно време, 40 часа неделно. Банката исплатува додатоци и надоместоци од работен однос согласно законските прописи и нуди динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можности за професионален напредок.

Кратка биографија на англиски или на македонски јазик може да се достави онлајн на: www.stb.com.mk/kariera-vo-sb/, преку e-mail до: human.resources@stb.com.mk, или во седиштето на Банката на ул. 11 Октомври, бр. 7, 1000 Скопје со назнака за кое работно место се аплицира.

Лице за контакт: Даниела Радевска, тел.02/3295-277.

Банката ќе изврши избор во законскиот рок, согласно бројот на пријавени кандидати.
Селектираните кандидати ќе бидат известени и повикани на интервју.

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 лицe за работно место Соработник за возен парк и одржување на возила и имот во Дирекцијата за административна подршка во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на две лица на работно место Соработник за клиентска услуга во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање


Популарно