Connect with us

Кредити

Станбен кредит од Стопанска банка а.д. Битола со фиксна каматна стапка за првите 10 години

Објавено

на

Следејќи ги потребите и барањата на своите клиенти, банката креираше понуда за нов поволен станбен кредит со фиксна каматна стапка за првите 10 години, почнувајќи од 2,9% годишно.

Кредитот е наменски и може да се искористи за купување на недвижен имот, за изградба/доградба на индивидуални објекти како и за рефинансирање на станбени кредити во други банки.

Рокот на отплата на кредитот е 360 месеци, а старосната граница на денот на достасување на кредитот е максимум 75 години. Нема ограничување во износот на кредит кој се одобрува, при што се оценува кредитната способност на барателот и кокредитобателите и истата се движи до 60% од вкупните расположливи месечни примања.

Повеќе информации ќе можете да најдете на следниот линк или во некоја од експозитурите на банката.

Оваа конкурентна понуда е наменета за сите кредитоспособни клиенти во редовен работен однос и уредна кредитна историја, кои се подготвени за нови и убави почетоци.

Банката исто така, ги промовира и сите дигитални сервиси, во насока на заштеда на време со можност за плаќање преку електронски уред, како и максимална безбедност и заштита на нашите ценети клиенти.

Кредити

Станбен кредит со фиксна каматна стапка за првите 10 години од Силк Роуд Банка

Објавено

на

Со станбениот кредит на Силк Роуд Банка сега е веќе лесно да го одберете Вашиот #НовДом! (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Ковид 3 – нова бескаматна кредитна линија со грант компонента за микро и мали претпријатија

Објавено

на

Владата на Република Северна Македонија на вчерашната седница ја разгледа и усвои Информацијата за воспоставување на бескаматна кредитна линија со грант компонента наменета за микро и мали претпријатија погодени од КОВИД-19 (Ковид 3), и го задолжи Министерството за финансии, во име на Владата да потпише договор за администрирање на средствата со Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

ПроКредит Банка и компанијата Горењско со поволни услови за финансирање и изведба на сите видови комори и системи за прочистување на воздух

Објавено

на

ПроКредит Банка и компанијата Горењско започнуваат нова соработка преку која изведбата на сите видови комори – различни разладни ситеми, чилери и тунели за брзо ладење, како и системи за прочистување на воздухот кои спречуваат ширење на бактерии и вируси, станува подостапна за сите бизниси во државата. (more…)

Продолжи со читање

Популарно