Connect with us

Кредити

„Специјална” честитка од Халкбанк до сите полициски службеници по повод Денот на полицијата

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје им го честита Денот на полицијата на сите полициски службеници! 👮‍♂👮‍♀

По повод Денот на полицијата, Халкбанк АД Скопје во рамките на своето кредитно портфолио одлучи да воведе нов потрошувачки кредит наменет за сите полициски службеници со исклучително поволни услови.

Потрошувачкиот кредит наменет за полициски службеници е со максимален износ во висина до 1.200.000 денари со 5% фиксна каматна стапка за првата година, 5,2% фиксна каматна стапка за втората година и максимален рок на отплата до 120 месеци.

Кредитот е без надоместок за обработка до 30.06.2020, без жиранти до 900.000 денари, а до 1.200.000 денари потребен е еден жирант.

Секој член на Македонскиот Полициски Синдикат, примател на плата во Халкбанк АД Скопје, кој ќе аплицира за овој тип на кредит добива MasterDebit Contactless картичка со која може да подигнува готовина од сите банкомати во Р.Северна Македонија без провизија.

Преземањето на оваа содржина не е дозволена без согласност од Редакцијата на Банкарство.мк

Кредити

Како поседувањето сопствен дом ќе ви помогне за подобра финансиска стабилност?

Објавено

на

„Речиси 10 години со моето семејство живеевме под кирија. Како е да се биде закупец знаат само оние што тоа го имаат искусено – селење од еден во друг стан, уништување покуќнина, немање можност да го опремиш станот онака како што сакаш. Тоа се маките за нас возрасните, а за децата дополнителни трауми носеше секое ново селење бидејќи ги губеа другарчињата и средината во која се имаат навикнато. А колку тоа финансиски чинеше? Со просечна кирија од најмалку 150 евра месечно – речиси 20.000 евра“. Вака раскажува Кирил Марковски кој реши да го промени својот живот и да инвестира во својата и иднината на своето семејство со земање станбен кредит и купување сопствен дом. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Потрошувачки кредит од Халкбанк со посебни услови за членовите на СОНК

Објавено

на

Потрошувачки кредит со намалена каматна стапка од само 4,9% фиксна за првите три години и со пакет полиса за осигурување од Халк Осигурување е производ на Халкбанк со посебни услови наменет за членовите на СОНК.

(more…)

Продолжи со читање

Кредити

НЛБ Банка со промотивна кампања за кредитите за физички лица

Објавено

на

НЛБ Банка води промотивна кампања за сите кредити за физички лица до 31.08.2020 година. Во рамки на кампањата сите кредити се нудат без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно