Connect with us

Платежни картички

Со НЛБ Visa картичките, повеќе за сите!

Објавено

на

Плаќајте со НЛБ Visa картичките (Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold) до 30.09.2020 година и направете минимум 10 безготовински трансакции на минимален износ од 300 денари по трансакција.

Првите 1.000 клиенти кои ќе го исполнат условот во промотивниот период ќе добијат вредносна НЛБ Visa картичка на износ од 3.000 денари.

Средствата од вредносната картичка, добитниците ќе може да ги искористат во период до 30.11.2020 година на продажните места кои се најпогодени во кризата и тоа:

  • Угостителство (кафе барови, ресторани, хотели) 
  • Салони за убавина (козметички салони, салони за масажа итн)
  • Фризерски салони
  • Стоматолошки ординации
  • Дерматолошки ординации
  • Туристички агенции
  • Продавници за спортска опрема, облека, накит, очила

Повеќе информации можете да добиете на следниот линк.

Платежни картички

ПРОМОТИВНА ПОНУДА ЗА СИТЕ КОРИСНИЦИ НА КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ ОД ХАЛКБАНК – подигнување на готовина БЕЗ ПРОВИЗИЈА

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје мисли на своите клиенти за нивно уште поголемо корисничко задоволство и задоволување на сите нивни потреби! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Со Visa Business Debit на Комерцијална банка уплата на дневен промет на банкомат без надомест до 31.03.2022 година

Објавено

на

Корисниците на Visa Business Debit картичките од Комерцијална банка ќе можат да вршат уплата на дневен промет на банкомат без надомест до 31.03.2022 година. Банката до 31.03.2022 година го продолжува и промотивниот период во кој од надомест во текот на целиот ден се ослободени сите готовински уплати по основ на дневен пазар (шифра 800, 801, 802 и 803) реализирани од правни лица во експозитурата East Gate Mall. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

НЛБ Банка со промотивна кампања за VISA Business картички за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка од 1 декември 2021 година започнува промотивна кампања за Visa Business картичките за правни лица која ќе трае до 31 декември 2021 година.  Во рамки на кампањата Банката нуди промотивни поволности за сите нови и постоечки корисници на Visa Business картичките. (more…)

Продолжи со читање

Популарно