Connect with us

Кредити

Со еден Клик до Кредит – Брзо, Сигурно и Квалитетно

Објавено

на

Развојот на онлајн кредитирањето во Македонија се движи со голема експанзија во последните неколку години. Сето тоа е резултат на различниот и многу полесен начин на добивање на потребните финансиски средства. Од моментот на вашата апликација до одобрувањето и исплатата на кредитот, поминуваат најмногу неколку часови.

Во прилог неколку совети за правилно кредитирање:

  • Внимателно при изборот на друштвото, бидете сигурни дека тоа е лиценцирано од Министерство за финансии, за вршење на дејноста;
  • Административните трошоци и месечните провизии често знаат да бидат реалниот трошок за одобрување на Вашиот кредит;
  • Направете реален план за тоа колку од Вашиот месечен буџет можете да издвоите за плаќање и не прифаќајте сума за која не сте сигурни дека можете да ја вратите.

Во однос на онлајн кредитирањето наш предлог за денес е ФД Монимакс Финансиско кое се издвојува не само поради брзината на одобрувањето, туку и поради ниските трошоци за користење на самиот кредит. Изземањето на сите месечни провизии при предвремена отплата на вашиот кредит е само уште еден плус на ФД Монимакс Финансиско.

Главната цел на ФД Монимакс Финансиско е квалитетот, сигурноста и брзината на услугите кои ги нуди, а со тоа обезбедувајќи непречена поддршка на своите клиенти.

Затоа не чекајте вашите финансиски проблеми да стануваат поголеми од ден на ден, посетете го веб-сајтот на ФД Монимакс Финансиско и уверете се во поволноста и квалитетот на услугите.

Кредити

Пензионерите во Халкбанк ќе можат да вршат отплата на кредитите до 75 години!

Објавено

на

Халкбанк ги промени карактеристиките на потрошувачкиот кредит за пензионери, во делот на старосната граница до која клиентите имаат можност да вршат отплата на рати. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со две промотивни кампањи од 01.02.2019 година

Објавено

на

НЛБ Банка спроведува две промотивни кампањи за НЛБ Потрошувачките кредити и НЛБ мКлик мобилното банкарство за физички лица во периодот од 1.2.2019 до 28.2.2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Остварете ги СИТЕ Ваши потреби, со ЕДЕН избор – MoneyMAX онлајн кредити

Објавено

на

Брзите онлајн кредити во Македонија доживуваат вистинска експанзија. Со понуда целосно приспособена на потребите на клиентите, како и едноставен процес на аплицирање и брз одговор, интересот за ваквиот начин на кредитирање е во постојан пораст. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange