Connect with us

Електронско банкарство

Со Динерс клуб картичките пазарувајте на 24 рати без камата во Нептун

Објавено

на

Вашата Diners Club картичка ви нуди можност да купувате производи од летоците на Нптун, а истите да ги плаќате на 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА!

Повеќе информации за понудата погледенете на линкот.

Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!

Електронско банкарство

Силк Роуд Банка воведе промотивен период за електронско и/или мобилно банкарство без надомест за активирање

Објавено

на

Силк Роуд Банка воведе промотивен период за електронско и/или мобилно банкарство без надомест за активирање. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Нова функционалност на електронското банкарство на Комерцијална банка – мТокен за брзи и лесни електронски трансакции

Објавено

на

Комерцијална банка го претставува мТокен! Нова и практична функционалност во бесплатната апликација мБанка, која служи за авторизација на трансакции во Интернет банка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Брзо и сигурно плаќање со HalkPay, Вашиот мобилен паричник

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје со задоволство ги информира своите почитувани клиенти дека отсега HalkPay е достапен и со Visa картичките на Халкбанк. (more…)

Продолжи со читање


Популарно