Connect with us

Домашни банки

Соопштение од Стопанска банка АД – Скопје за неработен ден 25.05.2020 (понеделник)

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека по повод престојните државни празници „Св. Кирил и Методиј“ и Рамазан Бајрам, филијалите на Банката нема да работат на 25.05.2020 (понеделник).

Клиентите на располагање ги имаат i-bank дигиталните услуги достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на Банката, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка АД – Скопје.

Вработените и менаџментот на Стопанска банка АД – Скопје им ги честитаат празниците на сите свои клиенти!

Домашни банки

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Објавено

на

За уште повесели и повозбудливи празници Комерцијална банка организира наградна игра со главна награда во вредност од 1.000.000 денари! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Популарно