Connect with us

Компании

СН Кредити ја прошири деловната мрежа со нови експозитури во Скопје и во Прилеп

Објавено

на

На 25 мај 2021 година ФД “СН финансии” свечено ги отвори своите нови експозитура во центарот на Скопје, на ул. Кеј 13 Ноември бр. 2, ГТЦ – Први кат, лок. 11/122 Скопје и во Прилеп на ул.Јоска Јорданоски бр. 3.

На новите локации, ФД “СН финансии” ќе им овозможи сеопфатни услуги на своите клиенти. Воедно, компанијата им посакува добредојде на клиентите во новите експозитури со голема промоција:

  • 50% ПОПУСТ на БРЗ КРЕДИТ до 30.000 денари!

Промоцијата трае до 29.05.2021 година, (сабота).

Со отворањето на новите експозитури во Скопје и Прилеп, ФД “СН финансии” ја прошири својата деловна мрежа на вкупно 11 локации.

Компании

Групацијата Триглав оценета како финансиски многу солидна и со одлични оперативни перформанси

Објавено

на

Агенцијата за кредитен рејтинг AM Best, во рамките на редовната годишна ревизија на Заваровалница Триглав и Позаваровалница Триглав Ре, ги потврди кредитниот рејтинг на финансиска моќ „А“ (одлично) и долгорочната оценка за кредитна способност на издавач „а“ (одлично). (more…)

Продолжи со читање

Компании

Андријана Поповска го замени Артон Лена во Одборот на директори на ВФП Фонд Менаџмент АД Скопје

Објавено

на

ВФП Фонд Менаџмент АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување на компанијата. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Триглав oсигурување Живот АД Скопје одбележа 5 години постоење на македонскиот пазар

Објавено

на

Триглав oсигурување живот АД Скопје во присуство на бројни гости од земјава и странство, соработници и партнери кои изминатите години ја дадоа својата доверба и поддршка, го одбележа својот петгодишен јубилеј на успешно делување на македонскиот пазар за осигурување. Компанијата е основана како најмладо друштво за животно осигурување на пазарот за осигурување во 2017 година, со одлука за директна инвестиција во ново друштво и е во доминантна сопственост на групацијата Заваровалница Триглав. (more…)

Продолжи со читање

Популарно