Connect with us

Кредити

СМАРТ потрошувачки кредит од ТТК Банка АД Скопје со 4,25% годишна фиксна каматна стапка во првите две години со животно осигурување

Објавено

на

Животот е само еден! Охрабрете се да направите и да уживате повеќе! Уредување на станот? Нов автомобил? Патување? Дајте им нова енергија на Вашите планови со најповолниот СМАРТ потрошувачки кредит на ТТК Банка АД Скопје, наменет за сите кои мислат на својата иднина и на иднината на своето семејство.

 • НАМАЛЕН НАДОМЕСТОК за одобрување на кредит за поднесени апликации во промотивен период до 31.1.2022 година
 • БЕЗ НАДОМЕСТОК за администрирање
 • НАЈНИСКА ФИКСНА каматна стапка од 4,25% годишно во првите две години
 • БЕЗ ЖИРАНТИ до 1.200.000 денари
 • РОК НА ОТПЛАТА до 95 месеци
 • СО ПОЛИСА за животно осигурување што покрива и ризик од Covid-19
 • БЕЗ НАДОМЕСТОК за предвремена отплата

Критериуми:

 • Месечниот ануитет треба да се покрие со 1/2 од месечните нето-примања на кредитобарателот.
 • Во кредитот НЕ МОЖЕ да се вклучат ко-кредитобаратели.
 • За жирантите важат истите услови како за кредитобарателот.

Износ: 

 • Од 60.000 денари до 1.200.000 денари.

* (износот е со вклучен износ на премија за ризико животно осигурување)

Рок на отплата:

 • Од 24 до 95 месеци

Повеќе информации за СМАРТ потрошувачкиот кредит на ТТК Банка АД Скопје се достапни на веб-страната www.ttk.com.mk.

Домашни банки

Атрактивна кредитна понуда од Комерцијална банка на Саемот на мебел

Објавено

на

Уредувањето на домот е вистинско уживање кога на едно место добивате богата понуда на мебел и атрактивни кредитни производи. Токму тоа ви го овозможуваат Комерцијална банка и Скопски саем на претстојниот Саем на мебел, кој се враќа со целата своја атрактивност и со саемските попусти. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Оваа пролет искористете ги кредитните поволности на НЛБ Банка

Објавено

на

Од 1 март НЛБ Банка започна промотивна кампања за сите кредити за физички лица, За време на промотивниот период кој ќе трае до 31 мај, Банката ќе овозможи голем број на поволности кои ќе ги охрабрат корисниците да ги остварат своите желби и да зачекорат во нова животна приказна. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Поддршка за бизнисите – ПРОМОТИВЕН инвестициски кредит од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Промотивно, до 30.06.2023година, Стопанска банка а.д. Битола како поддршка за малите и средни претпријатија, инвестицискиот кредит кој е дел од корпоративното портфолио на банката го нуди со посебни, поволни услови и фиксна каматна стапка која изнесува: (more…)

Продолжи со читање

Популарно