Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Сите услуги и новости на едно место во виртуелната „експозитура“ на Охридска банка

Објавено

на

Запознајте се со новата секогаш достапна виртуелна „експозитура“ на Охридска банка Сосиете Женерал и погледнете ги сите услуги и поволности кои ги нуди банката.

Сите услуги и новости се наоѓаат на едно место!

Преку новата интуитивна интернет-страница клиентите имаат можност онлајн да аплицираат за кредити, пакети и платежни картички и да бидат во тек со сите актуелни кампањи и новости на банката.

Повеќе информации можете да погледнете на следниов линк.

Домашни банки

ПроКредит Банка со нова локација на Зона 24/7 Ново лисиче

Објавено

на

ПроКредит Банка ги известува своите клиенти за релокација на Зона 24/7 во Ново Лисиче. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Дијана и Емилија најдобри банкарски службеници во Еуростандард банка за 2019 година

Објавено

на

По повод Светскиот ден на штедење кој беше одбележан од страна на Македонската Банкарска Асоцијација и Фондот за осигурување на депозити, беа прогласени најдобрите банкарски службеници за 2019-та година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола оствари позитивен финансиски резултат за 9 месеци во 2019 година

Објавено

на

Во периодот 1.1.-30.9.2019 година фокусот во работењето на Стопанска банка а.д. Битола беше насочен кон воведување конкурентни депозитни производи, наплата на достасано кредитно портфолио, зајакнување на депозитното јадро и контрола на оперативните трошоци од работење, со што директно се делуваше во насока на остварување на клучните стратегиски и деловни цели дефинирани во Деловната политика, развојниот и финансискиот план на Банката за 2019-2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange