Connect with us

Сметки

Силк Роуд Банка ќе врши исплата на пензиите на секој први во месецот

Објавено

на

Силк Роуд Банка започнувајќи од 01.03.2018 година воведува промотивни активности за пензионерите кои ја примаат пензијата во Банката.

Ве известуваме дека почнувајќи од 01.03.2018 година Силк Роуд Банка АД Скопје ќе врши исплата на пензиите на секој први во месецот. Доколку, први е неработен ден (викенд или празник) исплатата на пензиите ќе се врши првиот нареден работен ден.

Исто така, ве известуваме дека сите пензионери (сегашни и идни) приматели на пензија во Банката имаат можност за American Express кредитни картички со привилегирана каматна стапка од само 8.5%.” – се вели во соопштението.

За дополнителни информации посетете ги експозитурите на Силк Роуд Банка АД Скопје.

Локациите на експозитурите на Банката може да ги видите на следниов линк.

Домашни банки

НЛБ Банка изврши дополнување и ажурирање на Општите услови за користење на трансакциска сметка

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги информира своите почитувани клиенти дека изврши дополнување и ажурирање на Општите услови за користење на трансакциска сметка со 18.10.2021 година.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КЛИЕНТИТЕ: Промена на броевите на сметки во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

По преземањето на Охридска банка АД Скопје, од реномираната интернационална групација Штаермеркише Шпаркасе, со цел да се обезбеди непречено присоединување на Охридска банка АД Скопје кон Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, во изминатиот период се направија бројни подготовки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка воведе Основен бизнис пакет за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги информира своите почитувани клиенти дека од денес (01.04.2021 година) изврши зголемување на провизијата за водење на денарска трансакциска сметка за правни лица со истовремено нејзино надградување во Основен бизнис пакет. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно