Connect with us

Кредити

Силк Роуд Банка ја збогатува својата понуда на производи со нов кредит за правни лица

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје ги изестува сите свои клиенти, постојани и нови, дека ја зголемува својата понуда на кредити за правни лица со воведување на нов производ „Зелен кредит”.

Имено, намената на кредитот е за финансирање на проекти за користење на обновливи извори на енергија, подобрување на енергетската ефикасност и заштеда на електрична енергија и слично.

Максималниот износ на кредитот е до 500.000,00 евра, односно 30.000.000,00 денари, додека за клиенти вклучени во InnovFin гарантната шема и до 1.000.000,00 евра (60.000.000,00 денари). Рокот на отплата е до 10 години, со можност за грејс период од 12 месеци.

Искористете го промотивниот период до 31.08.2018 година и аплицирајте за зелениот кредит за правни лица без трошоци за аплицирање и администрирање на кредитот.

За сите дополнителни информации во врска со овој кредит посетете ги експозитурите на Силк Роуд Банка АД Скопје.

Кредити

С-ПЛАН – ненаменски потрошувачки кредит со мешовито животно осигурување од Винер Лајф

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија со својата најнова промотивна кампања го претстави новиот ненаменски потрошувачки кредит С-ПЛАН, кој за разлика од другите слични понуди на пазарот за првпат вклучува и штедна компонента, овозможена од полисата за животно осигурување во соработка со Винер Лајф.  (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Лифт бизнис кредит – Нов производ на Охридска банка Сосиете Женерал наменет за мали и средни претпријатија

Објавено

на

Охридска банка Сосиете Женерал, во своето корпоративно кредитно портфолио воведува нов бизнис кредит – Лифт кредит, наменет за мали и средни претпријатија кои имаат потреба од финансирање на тековните деловни активности. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Халкбанк АД Скопје ги намали каматните стапки за релакс потрошувачкиот кредит

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје продолжува со унапредување на услугите со цел задоволување на потребите на клиентите. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250
[ccpw id="39761"]

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange