Connect with us

Кредити

Силк Роуд Банка со промотивни услови за кредитите за физички лица

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје воведе промотивни услови за кредитните продукти за физички лица. Сите кредити на банката за физички лица до 30.06.2021 година се без административни трошоци за исплата и без трошоци за проценка на имот за хипотекарните и станбените кредити.

Сите заинтересирани клиенти за продуктите на банката, можат да аплицираат за потрошувачки и хипотекарни кредити со фиксна каматна стапка почнувајќи од 4.9%, односно фиксна каматна стапка за првите 10 години за станбени кредити.

Промотивните услови важат и за продуктот “Еден за Се” кој е специјално наменет за рефинансирање на кредитни обврски од други банки или финансиски инстуции и со можност за подигнување и на дополнителни средства согласно со потребите и барањата на клиентите.

Со промотивниот период без административни трошоци за исплата се опфатени и потрошувачкиот кредит „Направи пауза“ единствен од таков тип во земјава кој нуди можност за пресконување на месечната рата од отплатата на кредитот без тоа да влијае на кредитниот рејтинг на клиентот, како и кредитот „Мајка“ кој е наменет за сите жени родители на дете/ца до 6 годишна возраст.

Повеќе информации за новите промотивни услови на банката сите заинтересирани можат да добијат на веб страната  www.silkroadbank.com.mk во некоја од експозитурите на банката или на профилите на социјалните мрежи.

Домашни банки

УНИБанка „Супер потрошувачки кредит“ и камата од 4,25% – фиксна за првите 2 години

Објавено

на

Супер потрошувачкиот кредит од УНИБанка АД Скопје со атрактивна каматна стапка од само 4,25% фиксна за првите 2 години и 6,25 % фиксна за останатиот период вклучува и дополнителна сигурност за клиентите – Полиса за ризико осигурување од Кроација Осигурување. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Потрошувачкиот кредит од Комерцијална банка со најповолни услови доби нов промотивен период

Објавено

на

Продолжуваат примамливите изненадувања што ги носи потрошувачкиот кредит на Комерцијална банка, кој го освои пазарот со најповолните услови досега. Промотивниот период за отплата до 120 месеци продолжува до 15.06.2021 година, со што граѓаните добија дополнителна можност да ги искористат сите поволности на овој кредит и да го купат тоа што веќе го посакале и испланирале.

(more…)

Продолжи со читање

Кредити

Стопанска банка АД- Скопје со пролетна промотивна понуда за кредитните производи

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје започнува пролетна промотивна кампања за кредитните производи. За време на промотивниот период клиентите ќе можат да искористат низа придобивки и поволности, избирајќи го производот кој најмногу им одговара и да поднесат апликација во една од филијалите на Банката или 24/7 на www.alokredti.mk или преку АлоКредит на (02)15110. Клиентите можат да ја искористат промотивната понуда до 31.7.2021 година. (more…)

Продолжи со читање
Популарно